Čerstvě upečené proteinové palačinky plné božské náplně jsou zde!

UL-3858

 

Jste připraveni na naprostou proteinovou bombu? Představujeme absolutně první proteinové palačinky, které jsou již hotové, čerstvě upečené a připravené na to tě totálně odpálit svou neodolatelnou chutí!

 

Když jsme narazili na výrobce Näno Supps na sportovním veletrhu FIBO v Německu, ihned jsme věděli, že tyto produkty musíme mít v nabídce. S majiteli jsme na místě probrali podmínky spolupráce, uběhlo pár měsíců a tadáááá…. Produkty jsou zde v celé své záři.

Näno Supps je velmi neortodoxní firma, která ve svých produktech nemá konkurenci a naší radostí je vám představit první z jejich úzkého, ale o to více překvapivého portfolia a to nízkokalorické proteinové palačinky Ä Protein Pacakes, které mají jen 136 kalorií!

nano-supps_palacinky

 

Se svými 16 g proteinu v každém balíčku, méně než 3 g tuku a žádným přidaným cukrem (obsahuje méně než 3 g cukru!) byste si mohli říkat... to URČITĚ! Nemůžou chutnat tak dobře, jak vypadají.

Je nám ctí vyhlásit…Chutnají NAPROSTO BOŽSKY!

Díky své měkké a nadýchané textuře chutnají opravdu jako čerstvě upečené a úžasným překvapením uvnitř je kapsa plná bohaté, sladké, krémové náplně, která dodává označení „food-porn“ úplně nový level a zároveň pomáhá zachovat tomuto ovesnému potěšení vzrušující vlhkost.

Každá tato plněná celozrnná proteinová palačinková svačina je z obou stran krásně dozlatova upečená a navíc má na sobě „vypálené“ velmi originální a podle nás i velmi roztomilé logo „ä“, což zajisté ocení každý insta lovec lajků.

Shrnuto a podtrženo.

Kdo nezkusí, nepochopí. Kdo ochutná, podlehne.

>> PROTEINOVÉ PALAČINKY

nano-supps_palacinky (2)