WOLFBERRY KŘEMELINA S KAKAEM 250 G
Kód: SWB00047Detailní popis produktu
Křemelina s kakaem 250 g Wolfberry (diatomická zemina) je sypká hornina bohatá na křemík. Napomáhá k pročištění organismu, zejména trávicího traktu. Dodává mu přírodní a snadno vstřebatelný organický křemík a celou řadu důležitých stopových prvků. Spolu s BIO kakaem tvoří směs minerálů a vitamínů. Je vhodná i pro vegany.
Křemelina je sypká až jílovitá hornina bohatá na křemík, napomáhající k pročištění organismu, zejména trávicího traktu. Tato hornina vznikala ve vrstvách spodní jury. A co s sebou z druhohor přinesla? Její velice důležitou vlastností je pórovitost. Zachycuje toxiny, které poté z těla vyplavuje. Absorbuje bakterie, houby, prvoky, viry, pesticidy a těžké kovy. Křemelina sama o sobě obsahuje mnoho přirozeně se vyskytujících a pro tělo důležitých minerálů, které podporují zdraví vlasů, kůže a nehtů.
Kakao se řadí díky svému širokému spektru minerálů a vitamínů mezi superpotraviny. Má antioxidační vlastnosti a tím pomáhá zpomalit stárnutí buněk. Díky BIO kakau pak prášek navíc skvěle chutná.
Složení: Křemelina 95%, BIO kakaový prášek 5%.
100 G | |
Energetická hodnota | 71 kJ/17 kcal |
Tuky | 0,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 0,7 g |
- z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 2,3 g |
Bílkoviny | 1,2 g |
Sůl | 0 g |
Doporučené dávkování: Rozmíchejte ve vodě, džusu, mléce nebo jogurtu. Křemelinu lze vmíchat i do potravin. Doporučená denní dávka je 1-2 polévkové lžíce pro dospělého a 1 lžička pro děti. Křemelina je tak jemná, že nezpůsobuje žádné nepříjemné pocity při konzumaci.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není vhodná pro těhotné a kojící ženy a také není vhodná pro děti do 3 let.
Doplňkové parametry
Kategorie: | VÝŽIVA A HUBNUTÍ |
---|---|
Forma: | sypký prášek |
Hmotnost: | 250 g |
použití: | trávicí ústrojí, trávení a žaludek, střeva |
Výrobce: | Wolfberry |
země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.