BIG BOY® GRAND ZERO S MLÉČNOU ČOKOLÁDOU 250 G| minimální trvanlivost do 23.08.22

Kód: SBB00002
149 Kč –34 %
kremy big boy grand zero s mlecnou cokoladou 250g
149 Kč –34 % 99 Kč / ks 86,09 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
28.3.2023

BIGBOY® přišel s novou edicí arašídových krémů Grand Zero. Jak název napovídá, bude to fit! Krémy totiž neobsahují žádný přidaný cukr, navíc mají skvělou chuť pro ty největší gurmány.

gluten-free-vector  

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIGBOY® přišel s novou edicí arašídových krémů Grand Zero. Jak název napovídá, bude to fit! Krémy totiž neobsahují žádný přidaný cukr, navíc mají skvělou chuť pro ty největší gurmány.
 
Edice Grand Zero je určena pro ty nejnáročnější, kteří ocení výběrové suroviny (arašídy pražené horkým vzduchem a prémiová belgická čokoláda ) a žádný přidaný cukr ve složení.
 
Jen dokonalá krémová konzistence, výjimečná chuť, vyvážený obsah bílkovin, sacharidů a zdravých tuků, které naše tělo potřebuje.
 
BIG BOY® Grand Zero v bodech:
 
bez konzervantů
bez barviv 
bez lepku 
bez palmového oleje či jiných příměsí
bez přidaného cukru
 

Složení: 75% arašídy loupané pražené, 25% mléčná belgická čokoláda (maltitol, kakaové máslo, sušené polotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: E322 - sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma) 

Energetická hodnota
 2322 kJ / 559 kcal
 Tuky
 46,4 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny
 11,3 g
 Sacharidy
 28,6 g
 - z toho cukry
 5,6 g
 Bílkoviny
 20 g
 Vláknina
 8,3 g
 Sůl
 0 g


Použití: Ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte.  

 

Skladování: Skladujte při teplotě 5 - 25 °C. Po otevření spotřebujte do 14 dní. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoládové a ořechové pomazánky
Hmotnost: 250 g
Výrobce: BIG BOY® arachis s.r.o. Plzeňská 1270/97 150 00 Praha 5
země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: