WOLFBERRY TAPIOKOVÁ MOUKA BIO 400 G

Kód: SWB00079
50 Kč 43,48 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
1.10.2020

Tapioka je škrob získaný z kořene manioku. Je k dostání ve formě mouky nebo tapiokových perel. Produkty z tapioky mají poměrně dost kalorií, avšak zasytí na delší dobu a v kombinaci s kokosovým mlékem nezatíží trávení. Tapioková mouka je také zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem cholesterolu.

gluten-free-vector  bio

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návrhu Kopie návr (49)

Jak připravovat pokrmy z tapiokové mouky
Tapiokovou mouku můžete použít jako univerzální kuchyňskou přísadu. Jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dušených jídel, k přípravě krémů, při pečení moučníků a dezertů nebo k výrobě výborného pudinku. Ideální je také jako náhrada želatiny či rýže.

Charakteristika: Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím. Nepatří k luštěninám ani obilovinám a neobsahuje tedy lepek či jiné alergeny. Je vyhledávaná při bezlepkové, bezlaktózové, paleo nebo nízkocholesterolové dietě. Je však nevhodná při nízkosacharidové dietě - obsahuje totiž tolik komplexních sacharidů jako brambory. Pokud se zajímáte o zdravou výživu, pak by tapioka rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti.

Složení: 100% škrob z hlíz keře manioku

  100 g
   
Energetická hodnota 1485 kJ / 350 kcal
Tuky 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 86 g
- z toho cukry 0,5 g
Vláknina 0,9 g
Bílkoviny 0,5 g
Sůl 0,1 g



Skladování: Skladujte v suchu


Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky, sypké směsi
Hmotnost: 400 g
hrubost mletí: jemné
požadované vlastnosti: bio
Výrobce: Wolfberry
země původu: Thajsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: