TOPNATUR MÜSLI SRDCEM LOW CARB 350 G| Minimální trvanlivost do 25.05.2022

Kód: STN00011
Akce
Značka: TOPNATUR
125 Kč –13 %
shopping
125 Kč –13 % 109 Kč 94,78 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
29.11.2022

Low Carb sypané bezlepkové Müsli s vysokým obsahem vlákniny.

gluten-free-vector  dairy-free-512  download 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs semínek v různém poměru (34 %) (slunečnice, sezam, konopí neloupané, dýně), kokosové plátky (32 %), směs ořechů v různém poměru (19 %) (pecanmandlekešu), čekanková vláknina, lískooříšková pasta, kakaové máslo..

Topnatur Low Carb müsli je spékané bezlepkové müsli s křupavými plátky kokosu ve speciální edici LOW CARB se sníženým množstvím sacharidů. Směs dodá organismu spoustu potřebné energie a je vhodná i pro vegany. Neobsahuje lepek, laktózu ani přidaný cukr. Müsli srdcem je míchané ručně a s láskou v České republice. Nech se zlákat chutí a vůní poctivých surovin bez konzervantů a palmového oleje.

  • bohatá směs ořechů a semínek
  • bez konzervantů a palmového oleje
  • bez lepku a laktózy
  • vhodné pro vegany

Složení: Směs semínek v různém poměru (34 %) (slunečnice, sezam, konopí neloupané, dýně), kokosové plátky (32 %), směs ořechů v různém poměru (19 %) (pecan, mandle, kešu), čekanková vláknina, lískooříšková pasta, kakaové máslo.

Upozornění pro alergiky: alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení výrobku.

 
Energetická hodnota 2511 kJ (607 kcal)
Tuky 55 g
z toho nasyc. mastné kyseliny 23 g
Sacharidy 14 g
z toho cukry 4,4 g
Vláknina 14 g
Bílkoviny 14 g
Sůl < 0,01 g

 

Doporučené dávkování: Smíchejte 25 – 30g směsi (jedna porce) s oblíbeným nápojem. Müsli je ideální zalité mlékem nebo rostlinným nápojem. Skvěle se také hodí k jogurtu nebo kefíru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cereálie a müsli
Hmotnost: 350 g
požadované vlastnosti: bezlaktózové, bezlepkové, veganské
Výrobce: TOPNATUR s.r.o. K Teplinám 679, Slušovice 763 15 Česká republika
země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: